Străzile lui Stan şi politica lui Ciumacenco

Străzile lui Stan şi politica lui Ciumacenco
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bilă Neagră - Primăriei Galaţi care în continuare nu reuşeşte să ţină pasul cu lucrările publice din oraş care au ca efect închiderea parţială sau totală a unor artere rutiere şi, ca atare, nu comunică cetăţenilor ce străzi se închid, când şi de ce. Exemple: săptămâna trecută din nou s-a închis strada Bălcescu, însă administraţia nu a anunţat şi şoferii de acest lucru. Aceeaşi atenţie a administraţiei locale a fost alocată şi traficului rutier de pe Drumul de Centură (la intersecţia cu prelungirea Brăilei), unde o bandă de mers a fost impracticabilă, vineri, din cauza unor lucrări. Ce fel de lucrări, promitem să aflăm, ca să informăm şi Primăria!

Bilă Albă - Fostului viceprimar Nicuşor Ciumacenco, pentru că a optat să intre în PDL, dovedind că şi-a revenit din angoasa provocată de eşecul alegerilor locale şi că a realizat că mai bine poate face oraşului pe care îl iubeşte din interiorul politicii, decât de pe margine, chibiţând.

Citit 20396 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2012 18:48

3 comentarii

 • postat de concediu
  Vineri, 24 August 2012 00:56
  doamna ziarizda,pina acu erai cu titluri de genul "noua zi a marinei in noul galati"
  ai inteles ca esti jenibila?
  poti scrie ce vrei de acu incolo.
  esti praf!
  0
  0
  Raportează
 • postat de noul galati
  Joi, 23 August 2012 22:53
  despre ce hot e vorba?
  toti consilierii locali sun hoti!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de pincopalino
  Luni, 20 August 2012 23:02
  Nenorocitul ala iubeste pe ma-sa si banu ! nu orasul ...altceva nu stie sa faca. UN HOT ...SE INTELEGE BINE CU ALT HOT ! ""Bine ai venit in PDL !!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.