Mâine se trimit la Guvern listele electorale actualizate de la Galaţi

Mâine se trimit la Guvern listele electorale actualizate de la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Până sâmbătă, Prefectura judeţului Galaţi trebuie să centralizeze datele privind listele electorale permanente actualizate din partea tuturor celor 65 de unităţi administrativ-teritoriale, urmând ca informaţiile să fie, transmise, ulterior, Guvernului.
Potrivit declaraţiilor prefectului Cătălin Emanoil Bocăneanu, listele electorale permanente se actualizează, verificându-se datele de stare civilă (este vorba despre decese) în ultimii 18 ani, dar şi alte aspecte. „Vorbim de cei care au reşedinţă într-o localitate dar care nu au anunţat acest lucru, sau de cei care s-au mutat demult dintr-o localitate”, a precizat prefectul. Acesta a ţinut să precizeze că „Prefectura nu va opera nimic în liste, nu se schimbă nimic, noi doar le comunicăm la Bucureşti”.
Miercuri a avut loc ultima întâlnire de instruire a prefectului cu primarii şi secretarii consiliilor locale, în care acestora li s-a explicat modalitatea de lucru.

 

Citit 3805 ori Ultima modificare Vineri, 17 August 2012 12:32

5 comentarii

 • postat de alfar
  Vineri, 17 August 2012 22:34
  din pacate eu stiu doar cine ne e dusman, sint sigur ca nu gresesc, vremurile o demonstreaza. o solutie trebuie gasita de mintile luminate. monarhia in ROMANIA nu se apleaca pe treburi marunte, corect ,si ei stiu ca nu au sansa, asa ca se lupta pe titluri si averi. BISERICA e o institutie ce merge bine in orice regim. dau sfaturi, dar nu fac o cruciada adevarata pentru binele material al enoriasilor. oricum ortodoxismul e doctrina ce impinge omul de rind in saracie si curatenie sufleteasca si condamna opulenta ce te duce in iad. multumim, noi sintem deja in rai , cinstiti, curati si saraci. de ce nu -i vedeti pe cei ce se imbogatesc prin mijloace necinstite si nu-i afurisiti public? eu doar sper o minune de la DUMNEZEU sa apara o persoana, nu stiu, o idee, o uniune ce ar putea sa ajute acest neam sa rida, sa fie multumit de ceea ce face, sa-si doreasca sa alba urmasi multi si cu viitor, sa munceasca asta e. multi poate vor spune ca sint un nebun. asa este, chiar sint.un nebun ce isi doreste sa fie bine pentru oamani in tara asta. este posibil, am vazut multe tari si am simtit. se poate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Vineri, 17 August 2012 21:55
  stati fara grija. toata lumea occidentala si europeana a acuzat oficial faptul ca usl a trisat vrind sa modifice regula jocului, facuta de ei, dupa joc. asta, in vremuri care incercau sa impuna legi corecte si de durata se pedepsea cu un glont in cap, fara discutii. acum se va da un verdict corect, onest, iar cei ce pierd, trisorii vor pleca acasa mestecind ura intre masele, corect e vorba de interese mari. dar noi ce facem? stiti pe cine reprezentati si trebuie sa luptati ? da, ar trebui pentru viermii de alegatori carora ne scadeti nivelul de trai continuu. multumim celor ce pe legalitatea voturilor poporului il afunda in saracie. mutumim usl, multumim pdl. multumim basescu, multumim cuplu ponta-antonescu. multumim celor ce de fapt conduc din umbra. multumim ca ne scadeti nivelul de trai pe masura ce va incordati mustii. de crestere economica, si doar voi stiti cum trebuie facuta, deh , sinteti mintile luminate alese de popor, ati auzit? nu mai faceti circ si FACETI CEVA, ginditi, actionati. ati vazut ARGENTINA, BRAZILIA, aia cum au gasit solutii?. la noi e doar solutia circului la tembelizor. pina am sa mor nu o sa va iert si o sa spun continuu ca sinteti toti politiciienii din ROMANIA dusmanul numarul 1 al romanilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de noul
  Vineri, 17 August 2012 21:12
  USL--ul cica organiza o tombola pt cei ce au votat.
  cind a venit PCR-ul in rom?prinn50 oare?
  A CISTIGAT CINEVA LA TOMBOLA PCR-USL?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Vineri, 17 August 2012 15:38
  De ce nu s-o fi numarat de la bun inceput, nimeni nu stie. Probabil ca, fiind proaspeti invingatori in locale, cvorumul la referendum ar fi fost o joaca de copil. Din pacate, nu le-a prea iesit socoteala.
  Acum, suntem socotiti din nou si sper sa va iasa cat v-ati propus, tovarasi, ca urmeaza o noua suspendare, daca e sa amintim vorbele celui ce iubeste poporul evreu, Sova, pe numele sau.
  Nu de alta, dar data viitoare poate ne scutiti de tot acest circ, care a evidentiat inca odata cu ce clasa politica defilam pe la usile cancelariilor occidentale.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ss
  Vineri, 17 August 2012 14:48
  E interesant sa aflam cati suntem pe listele reactualizate si cati am fost la data de 10 iulie......daca in Gorj din 334.000 au murit 40.000 in judetul Galati din cati suntem sper ca nu ne-au parasit vreo 60.000!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.