Accident de muncă în satul Costi: Victima se află în sala de operaţie

Accident de muncă în satul Costi: Victima se află în sala de operaţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vasile C., în vârstă de 34 de ani, din satul gălăţean Costi, a ajuns joi dimineaţă, în jurul orei 9.00, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, după ce a suferit un accident de muncă.

Victima, care lucra ca muncitor necalificat la un centru de colectare a fierului vechi, a fost rănit la piciorul drept, după ce o instalaţie pe bază de gaze, folosită pentru tăierea metalului, a explodat.

La locul producerii accidentului a fost chemat un echipaj al SMURD, care l-a transportat pe rănit la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi.

Imediat ce a sosit la Judeţean, victima a fost introdusă în camera de Stabilizare, pentru acordarea primului ajutor. La scurt timp, bărbatul a fost băgat în sala de operaţie a secţiei de Chirurgie Plastică, unde medicii încearcă să-i refacă piciorului afectat.

De la şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi, inspectorul-şef Ionel Petrea, am aflat că accidentul nu i-a pus în pericol viaţa bărbatului, starea sa fiind una stabilă, înainte de a fi transportat la spital. În momentul de faţă un inspector al ITM se află la spital, pentru a stabili condiţiile exacte care au dus la producerea acestui accident de muncă.

Citit 1596 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2012 11:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.