Răzbunarea din vârful cuţitului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Spitalul de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” a fost internat duminică, la ora 3,00 Relu E., de 20 ani, din comuna Braniştea, judeţul Galaţi, fără ocupaţie, cu diagnosticul plăgi tăiate la nivelul braţului stâng şi al ambelor coapse. În urma examinării medico legale s-a constatat că leziunile sus menţionate au pus în primejdie viaţa victimei, prin şoc hemoragic decompensat.

Din cercetări a rezultat faptul că sâmbătă seara, la locuinţa lui Marius C., de 20 ani, agricultor, fără ocupaţie, din aceeaşi localitate, s-a organizat o petrecere la care a participat şi victima. La un moment dat, între victimă şi gazdă a izbucnit un conflict (pe fondul consumului de alcool), pentru că victima a spart un geam de la locuinţa autorului, motiv pentru care Marius C. l-a lovit de mai multe ori cu un cuţit.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a dispus cercetarea în libertate a autorului pentru vătămare corporală gravă.

Dreptate cu târnăcopul

O femeie de de 42 ani, din comuna Lieşti, judeţul Galaţi, fără ocupaţie, s-a prezentat, sâmbătă, la Postul de Poliţie Lieşti cu un act de constatare medico-legal din care rezultă că pe 20 noiembrie 2008 a fost internată la Spitalul „Bagdazar Arseni” din Bucureşti cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral cu hematom subdural şi lipsă de substanţă osoasă, leziuni care au pus în primejdie viaţa victimei. Duminică, la faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, care a stabilit faptul că în dimineaţa zilei de 20 noiembrie 2008, pe fondul unor rivalităţi mai vechi între familiile din Lieşti, a avut loc o bătaie soldată cu mai multe victime, însă niciuna nu a depus reclamaţie, până în prezent.

Din cercetări a rezultat faptul că pe fondul acestui conflict, Ionel S., de 56 ani, fără ocupaţie, cu antecedente, a lovit victima în cap cu un târnăcop. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus reţinerea timp de 24 ore, a lui Ionel S., pentru tentativă la omor.

Citit 1221 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.