În comuna Oancea, muncitor decedat pe şantier

În comuna Oancea, muncitor decedat pe şantier
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, angajat al firmei Tancrad, a murit marţi seara în urma unui stop cardio-respirator. Victima păzea un şantier în construcţie, aflat în comuna Oancea, alături de un coleg, maistru la aceeaşi firmă.

„Chiar în timpul zilei m-am întâlnit cu bărbatul în localitate, unde ieşise la cumpărături şi părea să se simtă bine. Seara, viceprimarul din localitate, în timpul unui rond, a ajuns şi la baraca unde era cazat bărbatul şi a constatat că acestuia i se făcuse rău. La scurt timp a decedat, chiar în prezenţa viceprimarului”, ne-a informat primarul localităţii Oancea, Victor Chiriloaie.

Imediat a fost chemat un echipaj de poliţie şi unul al SMURD din localitatea Târgu Bujor. Aceştia însă au putut doar să constate decesul bărbatului.

Firma executa în localitate lucrări la un cămin de bătrâni şi la un cămin cultural, care sunt sistate momentan, din cauza temperaturilor scăzute.

Miercuri dimineaţă, trupul muncitorului a fost transportat la Morga Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi, unde i-a fost efectuată autopsia, pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului.

Citit 2035 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2012 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.