Solidaritate - Gălăţenii „Donează pentru viaţă!”

Solidaritate - Gălăţenii „Donează pentru viaţă!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Răspuns prompt din partea comunităţii la apelul lansat de „Viaţa liberă” pentru ajutorarea românilor din zonele grav afectate de ninsoare şi de viscol. Punctele de colectare a alimentelor şi a altor produse de strictă necesitate, deschise în magazinele Kaufland din municipiul Galaţi sunt aproape pline, în timp ce, pe internet, tot mai mulţi concetăţeni îşi exprimă disponibilitatea de a da o mână de ajutor la transportarea ajutoarelor către sinistraţi.

Campania „Donează pentru viaţă”, iniţiată de „Viaţa liberă” cu sprijinul Kaufland România, se bucură de susţinerea gălăţenilor. Oamenii au început să facă donaţii încă de marţi, ziua în care punctele de colectare au fost deschise în hipermarketurile din bulevardul Oţelarilor şi din strada Henri Coandă.

Paste, pateuri, ulei, napolitane, apă, fiecare a donat ce şi cât a putut. Produse alimentare de bază au donat, într-o cantitate considerabilă, chiar angajaţii magazinului Kaufland. În acelaşi timp, mulţi gălăţeni şi agenţi economici locali şi-au exprimat disponibilitatea de a sprijini echipa „Viaţa liberă” atunci când va transporta ajutoarele într-una dintre localităţile sinistrate.

Campania „Donează pentru viaţă!” continuă şi în zilele următoare. Căutaţi în magazinele Kaufland coşurile care poartă acest mesaj şi faceţi o donaţie!

Citit 3871 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2012 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.