Miting european de protest al sindicatelor din ArcelorMittal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sindicaliştii de la combinatul din Galaţi ar putea lua parte la cea mai mare acţiune protest pe care angajaţii ArcelorMittal din Europa o vor organiza pe 10 februarie. Scopul acţiunii este sensibilizarea conducerii companiei ArcelorMittal şi acordarea deciziilor luate de către companie la nivelul tuturor unităţilor pe care le patronează.

"Federaţia Europeană a Metalurgiştilor la care noi suntem afiliaţi a luat hotărârea să organizeze un miting de amploare pe 10 februarie care se va desfăşura la Bruxelles sau Luxemburg. Nu am luat deocamdată o decizie în ce priveşte participarea noastră la miting, dar cred că vom avea reprezentanţi acolo. Nu ştim deocamdată câţi sindicalişti de la Galaţi vor participa, pentru că trebuie să ţinem cont de faptul că este o deplasare în străinătate, la o distanţă destul de mare", a declarat Adrian Adăscăliţei, liderul FSS Metarom Galaţi.

Participanţii la miting doresc să tragă un semnal de alarmă faţă de situaţia cu care se confruntă în majoritatea combinatelor.

Citit 1036 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.