Operaţiunea „Garajul” continuă
Foto: Foto: Sorin Pană

Operaţiunea „Garajul” continuă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campania „Operaţiunea «Garajul»”, iniţiată de „Viaţa liberă” pe 27 februarie, s-a bucurat de un interes ridicat din partea gălăţenilor. Articolele referitoare la oportunitatea înlocuirii bateriilor de garaje din oraşul nostru, publicate zilnic în intervalul 27 februarie - 2 martie, aveau până vineri seară peste 9.600 de afişări şi mai mult de 300 de comentarii în ediţia online a cotidianului, la www.viata-libera.ro. Tot până vineri seară, peste 900 de cititori ai „Vieţii libere” participaseră la sondajul de opinie derulat în ediţia electronică, pronunţându-se într-o majoritate covârşitoare pentru demolarea garajelor. Astfel, 78,3 la sută dintre participanţii la sondaj au răspuns cu „DA” la întrebarea „Sunteţi de acord cu demolarea garajelor din Galaţi?” şi doar 21,7 la sută au răspuns cu „NU”.

Votul, ca şi seria de articole pe această temă, continuă şi săptămâna viitoare. Aşteptăm în continuare opiniile dvs. legate de garajele din municipiul Galaţi. Dacă aveţi fotografii cu garajele din cartierul dvs., postaţi-le pe pagina „Vieţii libere” de pe Facebook!


Citeşte şi:

 

Operaţiunea Garajul - „Dacă nu aplicăm o soluţie modernă, suntem retrograzi"

Arhitectul-şef susţine desfiinţarea garajelor

Garajele pot fi demolate oricând!

Operaţiunea „Garajul” - Elefantul din sufragerie

Operaţiunea „Garajul”: Ce-am avut şi ce-am pierdut


Aşteptăm opiniile pe adresa redacţiei şi pe site, în secţiunea dedicată comentariilor. Pe www.viata-libera.ro puteţi vota pro sau contra garajelor folosind acest SONDAJ.


 

 

 

 

Citit 3219 ori Ultima modificare Vineri, 02 Martie 2012 23:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.