Jaf la sistemele de irigaţii

Jaf la sistemele de irigaţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste o tonă de fier provenit de la un sistem de irigaţii dezafectat de la Frumuşiţa era cât pe ce să ajungă în cea mai mare comunitate de romi din judeţul Vrancea. Cei care au împiedicat "exportul" de conducte furate au fost poliţiştii de la Secţia 1 Rurală, după ce l-au oprit în trafic pe Cristinel I., de 24 de ani, un localnic din Slobozia Bradului.

În urma controlului autoutilitarei conduse de vrâncean, oamenii legii au găsit nu mai puţin de 12 ţevi de fier, cu o greutate de peste 1.300 de kilograme, a căror provenienţă nu a putut fi dovedită cu acte de şofer.

Poliţiştii aveau să afle ulterior, din verificările făcute şi declaraţia şoferului, că ţevile din maşină fuseseră tăiate şi sustrase dintr-un vechi sistem de irigaţii al unei societăţi comerciale de la Frumuşiţa de către trei localnici, respectiv Marcel B., de 32 ani, Gigi B., de 24 ani, Gheorghiţă P., de 15 ani, şi de gălăţeanul Gabriel C., de 34 de ani.

Cei patru indivizi sunt acuzaţi de furt calificat, fierul sustras fiind ridicat şi predat societăţii comerciale păgubite.

Citit 1586 ori Ultima modificare Joi, 15 Martie 2012 19:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.