Șase dintre cele opt persoane reținute în cazul Boldea au fost arestate
Foto: Foto: Sorin Pană

Șase dintre cele opt persoane reținute în cazul Boldea au fost arestate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 22:00 - Şase dintre cele opt persoane care primiseră madante de reţinere de 24 de ore în dosarul în care este implicat deputatul Mihail Boldea au primit mandate de arestare pentru 29 de zile.

Magistraţii Curţii de Apel Galaţi au decis ca pentru două dintre cele pentru care s-a cerut arestarea, Aura Luchiniuc, fost subprefect de Galaţi şi Mihaela Bolboceanu, care face parte din cabinetul de avocatură al lui Mihail Boldea, măsura arestăriii să fie înlocuită cu interdicţia de a părăsi localitatea.

Deciziile pot fi atacate de către părți.


 

UPDATE 14:35- Cele opt persoane reţinute în cazul Boldea au fost aduse în faţa instanţei la ora 14:30. Procurorii DIICOT solicită Curţii de Apel arestarea lor preventivă


 


Opt persoane din lotul Boldea au fost reţinute în baza unor mandate de 24 de ore emise de către procurorii DIICOT. Urmează ca sâmbătă, în jurul orelor prânzului, aceştia să fie prezentanţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cei reţinuţi sunt Aura Luchiniuc, fost subprefect de Galaţi, Mihaela Bolboceanu, care face parte din cabinetul de avocatură al lui Mihail Boldea şi secretara aceluiaşi birou, Elena Petrea, alături de Alexandru Bogdan Boza cunoscut ca om de afaceri care activat şi în politică, Tudorel Vrânceanu, Mirică Sava Lucian, Mirică Carmen şi Lazăr Ştefan.

CITEŞTE ŞI - Aventurile imobiliare ale lui Boldea au zăngănit de cătuşe

Citit 6625 ori Ultima modificare Duminică, 18 Martie 2012 12:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.