Învinuiţii îl părăsesc pe deputatul acuzat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bogdan Boza, cel care susţine că este titularul unui contractul de management cu firma Arcada în urma căruia ar fi putut încasa un milion de euro, a recunoscut tot în faţa procurorilor gălăţeni ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). Informaţia ne-a parvenit pe surse, dar încă de sâmbătă seara, după finalizarea procesului, se vorbea deja despre faptul că acesta ar fi recunoscut şi în faţa magistraţilor cum a fost făcut contractul cu Arcada.

După cum se ştie, contractul de management a fost şi este obiectul unui proces civil, prin care administratorul firmei îl contestă. Potrivit declaraţiilor date altor organe media, administratorul a spus că Mihail Boldea i-a fost avocat în perioada 2005 - 2007, bănuindu-l că i-ar fi falsificat ştampila folosită pe contractul contestat.

La fel ar fi recunoscut şi Elena Petrea, secretară la cabinetul de avocatură al lui Mihail Boldea, căruia i s-a reproşat că folosindu-se de ştampile false ar fi măsluit hotărâri judecătoreşti. Despre avocata Mihaela Bolboceanu am aflat că nu a dat nicio declaraţie la Curtea de Apel.

Reamintim că încă de vineri a izbucnit scandalul legat de numele deputatului Boldea. Totul se învârte în jurul unor afaceri dubioase cu imobile şi terenuri, unele dintre acestea, inclusiv contractul de management, având la bază şi decizii judecătoreşti. Interesant este că deputatul Boldea este, potrivit procurorilor gălăţeni ai DIICOT, iniţiatorul grupului infracţional, el fiind învinuit şi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Bogdan Boza, pe numele căruia era contractul, este şi el în vizorul anchetatorilor, dar pentru tentativă la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi constituire de grup. Dacă pentru toţi ceilalţi s-au luat fie măsura arestării, fie restricţia de a părăsi localitatea, pentru Boldea abia de acum începe "dansul".

Citit 2392 ori Ultima modificare Marți, 20 Martie 2012 20:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.