În cazul accidentului mortal de pe faleză, rudele victimei caută martori
Foto: Foto: Sorin Pană

În cazul accidentului mortal de pe faleză, rudele victimei caută martori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La 11 zile de la cumplitul accident rutier în care o femeie a fost lovită mortal pe o trecere de pietoni, rudele victimei încearcă încă să afle ce s-a întâmplat cu exactitate în acel moment tragic. Ginerele ne-a contactat telefonic şi ne-a explicat că nimeni nu a vrut sau nu a putut să ofere informaţii.

„Pentru liniştea noastră, am dorit să găsim răspunsul la mai multe întrebări care ne frământă. Poliţia ne-a explicat că nu ne poate spune nimic, deoarece ancheta este în desfăşurare. Am încercat să luăm legătura cu eventualii martori care au văzut accidentul, însă nici aici demersurile noastre nu au fost încununate de vreun rezultat.

Doresc să adresez un apel către martorii care au fost prezenţi la accident şi care ne pot da detalii despre ceea ce s-a întâmplat”, ne-a explicat pr. prof. dr. Sorin Cojocaru, ginerele femeii accidentate mortal.

Persoanele care pot da informaţii despre sunt rugate să trimită un răspuns pe adresa redacţiei sau la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În urmă cu două săptămâni, vă informam despre un accident rutier care s-a petrecut pe Faleza Superioară a Dunării, în care o femeie şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o maşină aparţinând unei firme de pază şi protecţie.

Citit 2730 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.