UPDATE - Boldea, citat de DIICOT şi DNA
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

UPDATE - Boldea, citat de DIICOT şi DNA
Poliţiştii au adus o nouă citaţie la domiciliul lui Boldea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 10:51 - Avizul Camerei Deputaţilor pentru percheziţie, reţinere şi arestare în cazul lui Mihai Boldea a fost publicată în Monitorul Oficial.


UPDATE 10:45 - Surse apropiate anchetei confirmă faptul că documentul adus de către cei doi poliţişti la domiciliul lui Mihail Boldea ar fi o citaţie transmisă de către DIICOT


UPDATE 10:15 - O maşină a Poliţiei a oprit în urmă cu câteva zeci de minute în apropierea locuinţei lui Mihail Boldea. Doi agenţi au coborât din maşină şi au intrat în locuinţa acestuia. După aproximativ zece minute, poliţiştii au părăsit casa deputatului fără să facă declaraţii.


Mihail Boldea a primit, miercuri dimineaţă, în jurul orei 7:00 o citaţie din partea DNA. Documentul a fost lăsat în poştă de către două persoane care nu au dorit să ofere detalii despre această citaţie. Surse judiciare au confirmat însă că procurorii DNA îl aşteaptă, la rândul lor, astăzi, pe Mihail Boldea pentru a-l audia.

Amintim că, marţi, parlamentarii din Camera Deputaţilor şi-au dat avizul pentru percheziţie, reţinere şi arestarea deputatatului. La doar câteva ore dup acest lucru, un poliţist s-a deplasat la domiciliul lui Boldea şi a lăsat aici o citaţie. Surse apropiate anchetei au confirmat faptul că Boldea a fost citat miecuri dimineaţă  la audieri la sediul DIICOT Galaţi.


Citeşte şi - Boldea poate fi reţinut, percheziţionat şi arestat


 

Citit 2718 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Martie 2012 11:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.