UPDATE - Boldea a fost audiat din nou de către procurorii DIICOT (VIDEO)

UPDATE - Boldea a fost audiat din nou de către procurorii DIICOT (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 19:40 - Miercuri seara, după ora 19:00, deputatul Mihail Boldea a fost scos din sediul DIICOT Galaţi, unde fusese adus la audieri şi trimis în arestul IPJ Galaţi. La ieşirea din sediul DIICOT, avocatul deputatului gălăţean, George Moloman, a declarat că s-au discutat chestiuni procedurale şi că i-au fost prezentate clientului său faptele pentru care este învinuit.

"I s-au prezentat toate faptele pentru care este învinuit şi în drept şi fapt. După ce i s-a citit această punere în mişcare a acţiunii penale, bineînţeles că am solicitat un termen prin care să ne pregătim apărarea. Ne va anunţa domnul procuror telefonic când se va stabili termenul", a declarat Moloman, referindu-se la cele petrecute azi la DIICOT, după ce Mihail Boldea a fost adus aici din arestul IPJ Galaţi.

Acesta a mai sus că, la solicitarea clientului său, a fost depusă o cerere prin care s-a cerut ca dosarul să fie preluat de structura centrală.

"Ne gândim la o strategie de apărare iar clientul meu susţine că este nevinovat", a mai declarat avocatul George Moloman la ieşirea din sediul DIICOT Galaţi.


Mihail Boldea a fost adus după ora 17:00 la sediul DIICOT pentru a fi audiat de către procurori. El a fost adus cu o maşină din arestul Poliţiei, iar în acelaşi timp, pe poarta DIICOT a intrat şi avocatul George Moloman. Acesta a răspuns monosilabic câtorva întrebări ale jurnaliştilor confirmând că ia în considerare o eventuală cerere de strămutare a dosarului clientului său.

Amintim că instanţa supremă a confirmat, marţi, mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile emis în 22 martie pe numele deputatului Mihail Boldea, acesta fiind dus în arestul IPJ Galaţi.

Decizia instanţei supreme de arestare preventivă a deputatului Mihail Boldea a fost contestată cu recurs, care va fi judecat în 2 aprilie, la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

 

Media

Video: Tudor Neacşu
Citit 2250 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Martie 2012 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.