Înjunghiat în centrul comunei Pechea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La 16 ani, sângele clocoteşte – cel puţin asta pare să demonstreze cazul unui băiat din Pechea, care a fost înjunghiat de un altul, de aceeaşi vârstă. Se pare că între cei doi, aflaţi într-un bar, se iscase un soi de conflict.  Unul a părăsit localul, iar celălalt l-a urmărit. Undeva în centrul comunei, urmăritorul a considerat că aşteptase destul şi a lovit fără milă.

„A fost internat un tânăr de 17 ani, victimă a unei agresiuni. Victima este originară din Pechea, comună cunoscută pentru boxul pe care l-a onorat cu campioni mondiali. Însă Pechea se poate mândri şi cu performanţe ale cuţitului, reconfirmate şi de această dată. Pe furiş, tânărul a fost lovit şi agresat cu un cuţit. Două lovituri în torace, cuţitul pătrunzând în cavitatea abdominală. Există şi două plăgi la nivelul coapsei, foarte aproape de marile vase care irigă cu sânge membrul inferior.

Dacă agresorul tăia vasele, victima ar fi murit, probabil. În schimb, a fost tăiat ficatul, pentru care a trebuit să se intervină de urgenţă. Ficatul este un filtru, printre altele, şi cantitatea de sânge care trece prin el este foarte mare. Plăgile sunt mari, dar intervenţia de urgenţă a fost reuşită. De data asta, victima a scăpat.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, dr. Nicolae Bacalbaşa.

„În funcţie de numărul de zile de spitalizare se va decide încadrarea faptei. Victima nu a depus încă plângere. Dacă o va face, se vor lua măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene, Cristina Tatulici.

Citit 1828 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.