Veste bună pentru şoferi! Pe Oţelarilor s-a făcut ordine în trafic
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Veste bună pentru şoferi! Pe Oţelarilor s-a făcut ordine în trafic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După o zi de coşmar, în care şoferii care s-au aventurat pe bulevardul "Oţelarilor" fără să ştie că circulaţia a fost dată peste cap de lucrările la liniile de tramvai au blestemat depotrivă autorităţile şi echipele de muncitori, au fost luate câteva măsuri de fluidizare a traficului.

Pe porţiunea cuprinsă între strada Stadionului şi Poştă, deschisă circulaţiei rutiere pe un singur fir, erau marţi doar două indicatoare, nebăgate în seamă de majoritatea conducătorilor auto, care au nevoiţi să circule pe ambele sensuri pe o şosea şi aşa sugrumată de maşini parcate haotic pe prima bandă.

Situaţia semnalată de către Viaţa liberă s-a îndreptat însă în al 12-lea ceas, pe porţiunea de drum deschis circulaţiei apărând, peste noapte, marcaje vizibile făcute cu vopsea galbenă, care indică faptul că pe acel segment se circula pe ambele sensuri. Totodată, miercuri dimineraţă se putea observa lesne faptul că au dispărut ca prin minune maşinile parcate pe prima bandă, ceea ce arată că în cele din urmă echipajele Poliţiei Locale şi-au făcut până la urmă simţită prezenţa în zonă.

Citeşte aici detalii despre situaţia apărută după începerea lucrărilor

Autorităţile anunţă că restricţii de circulaţie vor fi pe bulevradul Oţelarilor, dar şi pe străzile Stadionului, Frunzei şi Gheorghe Asachi până anul viitor, în luna august, când ar trebui să fie finalizate lucrările de modernizare a liniei de tramvai care face legătura între Micro 19 şi Liceul Auto.

Citit 1819 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Aprilie 2012 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.