Atenţie unde vă parcaţi maşinile! Mai multe autoturisme au fost sparte în miezul zilei

Atenţie unde vă parcaţi maşinile! Mai multe autoturisme au fost sparte în miezul zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • * Dacă mergeţi la cumpărături sau la plimbare, ar fi bine să nu lăsaţi maşinile neasigurate pe principiul că "e ziuă şi e multă lume în zonă"

Hoţii din maşini sunt tot mai îndrăzneţi, dacă ne luăm după numărul tot mai mare de autoturisme sparte în Galaţi în ultima perioadă. Fără a fi indimidaţi de faptul că maşinile sunt staţionate în parcări amenajate ori de faptul că în zonă sunt trecători care i-ar putea prinde ori da în vileag, infractorii acţionează chiar şi la ore la care de obicei hoţii "dorm".

Lovituri în parcare

Primul furt al seriei a fost comis pe faleza superioară a Dunării, iar ţinta a constituit-o o maşină parcată "la bordură" de proprietarul care ieşise la o mică plimbare după prânz. Dorian B., de 32 de ani, a pus ochii pe radiocasetofonul maşinii şi într-un moment în care a crezut că nu îl vede nimeni, a deschis portiera cu chei potrivite şi s-a apucat de treabă. Nu a apucat să plece cu bunul vizat, pentru că un cetăţean l-a observat şi a sunat la poliţie. Indvidul s-a ales cu dosar penal pentru furt.

O soartă asemănătoare a avut-o, după numai câteva zeci de minute, un alt hoţ care a profitat de neglijenţa unei tinere de 25 de ani, din Brăila, venită la cumpătrătiri într-un hipermarket din Galaţi. Observând că portierele maşinii nu fuseseră încuiate, Viorel M., de 50 de ani, a luat poşeta lăsată de tânăra şoferiţă în maşină. Când să dispară, omul a fost prins de mai multe persoane care i-au urmărit mişcările. Dat pe mâna poliţiei, hoţul s-a ales şi el cu dosar penal, iar conducătoarea auto cu sfaturi ca pe viitor să fie mai atentă cu maşina şi cu bunurile din ea.

Citit 2055 ori Ultima modificare Luni, 23 Aprilie 2012 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.