Două fetiţe au fost arse după ce fostul concubin al mamei lor a dat foc casei

Două fetiţe au fost arse după ce fostul concubin al mamei lor a dat foc casei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două surori, de doi şi şapte ani, au suferit arsuri chimice şi intoxicaţii cu fum după ce fostul concubin al mamei lor a incendiat casa în care ele dormeau. Incidentul a avut loc duminică dimineaţa, în jurul orei 2.00, în comuna gălăţeană Costache Negri.

În urma ununui scandal între fostul concubin şi mama micuţelor, bărbatul a aruncat cu o sticlă plină cu benzină pe una dintre ferestrele casei. Locuinţa a luat foc imediat, incendiul ajungând şi în camera în care dormeau fetele. Tavanul camerei a căzut peste acestea, producându-le arsuri de gradele I, II şi III, mai ales în zona picioarelor.

„Pacienta de doi ani a suferit arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpului, în timp ce surorii ei i-au fost afectate 15 procente din suprafaţa corpului. Cele două au fost transportate la Serviciul Urgenţe al Spitalului Judeţean. După acordarea îngrijirilor medicale necesare, fetele au fost transferate la Spitalul de Pediatrie din Galaţi”, a explicat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi. Deşi iniţial medicii au stabilit transferul fetelor la un spital din Bucureşti, ulterior ele au rămas internate la Pediatrie.

Bărbatul, de 29 de ani, a fost reţinut deja de Poliţie. „În momentul de faţă bărbatul este cercetat pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi tentativă la omor. Ancheta desfăşurată la faţa locului va hotărî dacă suspectul va fi anchetat în stare de libertate sau va fi reţinut preventiv”, a declarat comisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Citit 2202 ori Ultima modificare Duminică, 27 Mai 2012 13:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.