Bătaie şi împuşcături în comuna Vârlezi

Bătaie şi împuşcături în comuna Vârlezi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* O femeie din comuna gălăţeană Vârlezi, a ajuns la Serviciul Urgenţe al Spitalului Judeţean, după ce a fost împuşcată în picior de un bărbat din aceeaşi comună * Incidentul a avut loc duminică noaptea, chiar în faţa porţii femeii *

Potrivit celor care anchetează cazul, mărul discordiei a fost un telefon mobil, pe care M.P. l-ar fi furat de la o consăteancă, în timp ce aceasta susţinea un discurs la o adunare electorală. Ajunsă acasă, femeia a observat că telefonul îi lipsea. A sunat pe propriul număr şi, surpriză, i-a răspuns M. P. Întrebată de ce a furat telefonul, aceasta a răspuns sec că nu l-a furat şi a închis.

Contrariată, proprietara obiectului s-a dus până la poarta femeii învinuite şi a intrat în curtea acesteia. După cum susţin oamenii legii, M. P. ar fi sărit la bătaie, lovind-o de mai multe ori pe femeia păgubită. Aceasta s-a întors resemnată spre casă, bătută şi fără telefon. Doar că la vederea mamei sale, fiul ei nu a părut la fel de resemnat. Oamenii legii mai spun că acesta nu a stat prea mult pe gânduri, a luat pistolul cu bile al cărui deţinător legal era, s-a dus la M. P., şi a împuşcat-o în piciorul stâng. Femeia a venit la spital, unde a şi rămas internată în secţia Chirurgie I. Deşi am încercat să discutăm cu ea, pentru a afla propria sa varianta asupra acestei întâmplări, femeia ne-a transmis că discută doar dacă o vom plăti.

Poliţia anchetează

„Bărbatului care a tras i-a fost retras permisul de portarmă şi este cercetat pentru uz de armă neletală fără drept şi pentru vătămare corporală. Pentru că şi cealaltă parte a depus plângere la Poliţie, M. P. la rândul ei este cercetată pentru furt, lovire şi alte violenţe”, a explicat comisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Citit 2924 ori Ultima modificare Luni, 28 Mai 2012 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.