BĂTAIE DE JOC PE BANI PUBLICI! Stradă asfaltată pe o ploaie torenţială! (FOTO-VIDEO)
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

BĂTAIE DE JOC PE BANI PUBLICI! Stradă asfaltată pe o ploaie torenţială! (FOTO-VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe o ploaie pe care nu ai da nici un câine afară din casă, străzile din Galaţi sunt supuse unei sesiuni de „cosmetică” la foc automat! Nae Leonard este cea mai nouă arteră care beneficiază de un astfel de tratament, echipele de muncitori fiind, de 24 de ore, nedezlipiţi de strada care până mai ieri era plină de gropi mari şi vechi, şi pictată cu marcaje făcute parcă de un om care şi-a pierdut simţul orientării. După ce în cursul nopţii de marţi spre miercuri lucrătorii au tras cu sârg marcaje pentru delimitarea celor două sensuri de mers, astăzi, sub avertizarea Codului galben de ploaie, muncitorii au descins pentru a cârpi gropile în care zeci de şoferi şi-au „rupt” maşinile.

„De dimineaţă au venit şi au început să toarne direct în gropile pline cu apă de la ploaia din cursul nopţii. Au pus asfalt, a început iar să plouă şi au mai turnat un strat peste apă. E bătaie de joc pe banii noştri! Nici până la toamnă nu o să ţină cârpeala asta”, ne-au spus vânzătoarele de la magazinele din apropiere, martore la inedita operaţiune.

Din ediţia de joi a cotidianului „Viaţa liberă” veţi afla ce cred muncitorii despre calitatea muncii lor şi ce părere au specialiştii.

 

Citit 4419 ori Ultima modificare Joi, 07 Iunie 2012 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.