Doi copii au ajuns sub roţile maşinilor după ce au fost lăsaţi nesupravegheaţi pe stradă

Doi copii au ajuns sub roţile maşinilor după ce au fost lăsaţi nesupravegheaţi pe stradă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Minorii formează o categorie aparte de participanţi la trafic, copiii cu vârste foarte mici lăsaţi nesupravegheaţi pe străzi devenind foarte vulnerabili în faţa obiceiului numit "traversare neregulamentară". Au dovedit-o, încă o dată, două accidente petrecute într-o singură zi în municipiul Galaţi, ale căror victime au fost doi minori, de 5 şi, respectiv, 3 ani.

Primul eveniment s-a petrecut în centrul oraşului, pe str. dr. Alexandru Carnabel. Un băieţel de 5 ani, lăsat singur pe stradă, a traverat în fugă, nimerind în faţa unei maşini conduse de un gălăţean de 28 de ani. Copilul s-a ales cu mai multe traumatisme şi a fost internat la Spitalul de Pediatrie pentru îngrijiri medicale.

Câteva ore mai târziu, o fetiţă de 3 ani care se afla pe aleea din apropierea Căminului de Nefamilişti de pe Viaduct avea să facă cunoştinţă cu caroseria unui autoturism. În timp ce traversa strada în fugă, copila a fost lovită de o maşină condusă de un tânăr de 23 de ani. Din fericire, fetiţa s-a ales cu leziuni suficient de uşoare cât să nu ajungă în spital. Poliţiştii de la Circulaţie anchetează cele două cazuri, pentru a stabili circumstanţele în care s-au produs.

Citit 2035 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Iunie 2012 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.