Doi tineri au jefuit patru autoturisme într-o noapte!

Doi tineri au jefuit patru autoturisme într-o noapte!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeni, păziţi-vă cum trebuie maşinile, hoţii nu au nicio teamă să atenteze la bunurile pe care le lăsaţi în autoturisme! Într-o singură noapte, respectiv cea de 5 spre 6 iunie, patru proprietari de autoturisme din municipiul Galaţi au fost prădaţi în urma acţiunilor unor hoţi specializaţi în acest "domeniu".

Daţi de gol de un furt mai vechi

În baza unor informaţii, poliţiştii au ajuns la doi tineri din Galaţi, Ciprian V., de 21 de ani şi Ovidiu P., de 20 de ani, despre care aveau informaţii că ar fi autorii unui alt furt, comis pe 25 aprilie. În urma a două percheziţii domiciliare, anchetatorii au găsit mai multe bunuri, respectiv CD-playere şi GPS-uri, susceptibile a fi sustrase din maşini.

"Cei doi au fost preluaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi care, în urma audierilor, au stabilit că cei doi tineri sunt suspecţi de comiterea în noaptea de 5/6.06.2012 a încă patru furturi din autoturisme", explică cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvât al IPJ Galaţi.

Anchetatorii nu au reuşit să recupereze decât 80 la sută din bunurile furate de cei doi gălăţeni, care vânduseră, până la momentul descinderilor, o parte din obiecte. Restul prejudiciului va fi, cel mai probabil, recuperat în urma procesului în care suspecţii vor fi judecaţi pentru furt calificat. Ciprian şi Ovidiu au mari şanse să îşi aştepte sentinţa după gratii, ei fiind deja reţinuţi pentru ca procurorii să îi prezinte instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citit 1914 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Iunie 2012 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.