Mihail Boldea, din nou în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Mihail Boldea, din nou în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii DIICOT Galaţi au trimis miercuri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o nouă cerere de prelungire a mandatelor de arestare preventivă pentru toţi cei implicaţi în dosarul Boldea. Noutatea constă în faptul că, de data aceasta, Mihail Boldea va fi prezentat în faţa magistraţilor alături de ceilalţi inculpaţi din dosar. Procurorii au conexat dosarele şi au cerut prelungirea arestării preventive pentru toţi cei opt inculpaţi acuzaţi în dosar, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Conform informaţiilor noastre, se pare că dosarul va fi luat în discuţie chiar joi.

Reamintim că fosta subprefectă de Galaţi, Aurica Luchiniuc, Tudorel Vrânceanu, Ştefan Lazăr, zis "Bidigă", Elena Petrea, fostă secretară la cabinetul de avocatură al lui Boldea, Alexandru Bogdan Boza, Sava Lucian Mirică şi Carmen Mirică au fost arestaţi în martie, în „dosarul Boldea”. Parlamentarul gălăţean este acuzat că a făcut împreună cu ei o grupare care s-a ocupat cu falsificarea unor acte şi decizii judecătoreşti, în baza cărora au fost luate mai multe terenuri şi imobile, prejudiciul fiind de un milion de euro.

Procurorii DIICOT mai susţin că Boza împreună cu deputatul de Galaţi ar fi întocmit în fals un contract de management, urmând să ia de la Arcada un milion de euro. Mai sunt şi alte persoane cercetate, dar în stare de libertate, una fiind avocata Mihaela Bolboceanu, suspendată din barou, la fel ca şi Boldea.

Citit 2320 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Iunie 2012 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.