Lovitură prin metoda "Detergentul"! O hoaţă a furat 10.000 de lei într-o pauză de puşcărie

Lovitură prin metoda "Detergentul"! O hoaţă a furat 10.000 de lei într-o pauză de puşcărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tupeu fără limite din partea unei gălăţence care a reuşit să lase cu buza umflată mai mulţi oameni cărora le-a intrat în case sub pretextul că vrea să le vândă produse pentru curăţenie.

Gabriela Ş. (23 ani) a ajuns la uşa Elizei M., de 69 de ani, din Galaţi, zilele trecute, şi a convins-o să îi permită accesul în locuinţă pentru a-i prezenta nişte detergenţi. Tânăra a aşteptat doar să vadă unde-şi ţinea femeia banii şi nu mult i-a trebuit să fure 10.500 de lei şi să o şteargă englezeşte. Femeia păgubită a anunţat poliţia, oamenii legii dându-şi seama, după modul de operare, că au de-a face cu o "profesionistă". Gabriela a fost deconspirată în urma unei percheziţii la domiciliu.

"Suspecta se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea de 11 ani pentru fapte similare, conform unui mandat emis de către Judecătoria Iaşi, iar în perioada februarie - 6 iunie 2012 a beneficiat de întreruperea executării pedepsei pentru creşterea copilului în vârstă de până la un an", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Gabriela Ş. a fost reţinută, urmând să fie prezentată instanţei pentru arestare. Ea are şanse maxime să îşi mărească pedeapsa dată de judecătorii ieşeni.

Citit 2536 ori Ultima modificare Joi, 14 Iunie 2012 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.