Şi-a dat în stambă la pomana "amicului"! Un gălăţean a fost reţinut pentru furt la parastas

Şi-a dat în stambă la pomana "amicului"! Un gălăţean a fost reţinut pentru furt la parastas
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prezent la o pomană a unui cunoscut, un invitat a stricat ceremonia, atentând la telefonul unei sexagenare. Cea care a dat alarma a fost chiar victima, Genica G., de 61 de ani, care a sunat la poliţie şi a spus că, în timp ce se afla la pomana desfăşurată pe terasa unui restaurant din centrul oraşului, cineva i-a sustras mobilul.

În urma verficărilor, oamenii legii au găsit telefonul la un comesean, Petruţă C., de 68 de ani, din Galaţi. Bărbatul a recunoscut imediat că a luat aparatul, mai ales că nimeni nu a putut garanta pentru corectitudinea lui: familia mortului îl mai văzuse doar cu o seară înainte, la priveghiul de la Sf. Spiridon, unde venise neinvitat, împreună cu un alt bărbat, şi îşi prezentase condoleanţele în calitate de fost prieten cu răposatul.

Cum trebuia să cinstească memoria "amicului" până la capăt, Petruţă s-a dus şi la pomana de după înmormântare, unde a căzut în păcat şi a sustras celularul vecinei sale de masă. Bărbatul a fost reţinut imediat pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru furt.

Citit 1611 ori Ultima modificare Joi, 14 Iunie 2012 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.