Un fotbalist de la FCM Dunărea a accidentat grav un pieton

Un fotbalist de la FCM Dunărea a accidentat grav un pieton
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Accidentul a avut loc marţi seara, pe strada Nae Leonard, în circumstanţe care fac acum obiectul unei anchete desfăşurate de poliţiştii Serviciului Rutier. Potrivit martorilor, un bărbat de circa 50-60 de ani a fost lovit de o Kia de culoare neagră cu numărul de înmatriculare GL - 89 - GRL al cărei şofer a coborât imediat din autoturism după impact şi a fugit, temându-se de oamenii care văzuseră totul şi care au început să îl apostrofeze. În urma sa, victima, grav rănită, a fost preluată de ambulanţă.

"Bărbatul a fost preluat în stare gravă, fiind suspectat de multiple fracturi la membre şi la nivelul capului. A fost stabilizat şi transportat la Spitalul de Urgenţă pentru investigaţii şi tratament", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

La scurt timp după eveniment, identitatea şoferului a putut fi stabilită. Cosmin Gârleanu, de 23 de ani, fotbalist la FCM Dunărea Galaţi, s-a prezentat la poliţie şi a spus că nu a fugit de la locul faptei să scape de răspundere, ci de frica mulţimii.

"Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză pentru a stabili identitatea victimei cât şi împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul", a precizat Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

Cosmin Gârleanu, fost fotbalist la Oţelul Galaţi, echipă cu care a evoluat în prima ligă, a ajuns la FCM Dunărea în urmă cu un an.

Citit 5328 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Iunie 2012 12:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.