Trei copii au ajuns la spital după ce au trecut în goană prin faţa unor maşini

Trei copii au ajuns la spital după ce au trecut în goană prin faţa unor maşini
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Minorii lăsaţi fără supraveghere pe străzi şi lipsiţi de cele mai elementare reguli de conduită rutieră continuă să cadă victime în accidente de circulaţie. Într-o singură zi, trei copii cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani au ajuns la spital după ce au traversat haotic drumuri intens circulate. Primul eveniment a avut loc la Lieşti, unde un băieţel de 11 ani a încercat să traverseze DN 25. Copilul nu şi-a luat însă măsurile de siguranţă şi a nimeit în faţa unei maşini condusă regulementar de un gălăţean de 24 de ani. Şoferul nu a mai apucat să evite impactul şi l-a rănit grav pe copilul care a ajuns de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Galaţi.
Câteva ore mai târziu, un alt accident s-a produs la Priponeşti. Doi minori, de 6 şi respectiv 9 ani, lăsaţi singuri pe DE 581, s-au avântat pe carosabil fără să se uite în stânga şi în dreapta. Au nimerit în calea unei autoutilitare conduse de un vasluian de 43 de ani. Cei doi copii s-au ales cu leziuni care au necesitat transportarea lor la Spitalul din Tecuci, pentru îngrijiri medicale. Ambele evenimente sunt cercetate de poliţiştii de la Circulaţie, care încearcă să afle cu exactitate împrejurările în care s-au produs accidentele.

Citit 1680 ori Ultima modificare Marți, 19 Iunie 2012 17:27

1 comentariu

 • postat de Paul
  Miercuri, 20 Iunie 2012 07:09
  Oana, sa ceri dozarea calciului in sange la mama ta! Daca a fost administrat intravenos,repede, adica in ritm rapid,putea sa determine stopul cardiac!

  Suntem alaturi de tine! A murit mama ta acum si regretam nespus, dar maine poate muri mama sau copilul martorilor care au vazut ce s-a intamplat la cabinet, au vazut comportamentul nesimtit al asistentei si acesti martori nu vor sa te ajute cu marturia lor la politie!
  Oameni buni, daca murea mama voastra, copilul vostru, pe mana acelei asistente? Tot asa fugeati de raspundere?
  Viata Libera - nu renunta sa o ajuti pe Oana!
  Nu capitulati in fata solicitarilor de aabandona subiectul!
  Mama cu copilul care a facut resuscitarea, care a incercat resuscitarea, de ce nu veniti martor,in sprijinul familiei, daca murea copilul tau lainjectia facuta de o asistenta fara carte si fara inima?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.