Centrul de Transfuzii îşi întăreşte rezervele cu sângele jandarmilor

Centrul de Transfuzii îşi întăreşte rezervele cu sângele jandarmilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jandarmeria Galaţi se lansează în aceste zile într-o nouă acţiune de ajutorare a celor care au nevoie. În spiritul unei tradiţii care a împlinit deja patru ani, militarii merg în aceste zile la Centrul de Transfuzii din Galaţi pentru a dona sânge, majoritatea dintre cei 65 de oameni planificaţi fiind obişnuiţi cu asftel de gesturi.

"Această acţiune durează trei zile şi este a noastră, locală, spre deosebire de celelalte campanii care au avut loc la nivelul Jandarmeriei naţionale. Răspundem astfel necesităţii crescute de sânge de la nivelul Centrului de Transfuzii Galaţi", ne-a declarat cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Conducerea Centrului primeşte cu bucurie iniţiativa jandarmilor, mai ales că cererea de sânge şi produse din sânge este foarte mare la Galaţi, care este un furnizor important şi pentru spitalele din Capitală. "Noi avem mereu nevoie de sânge, iar în această perioadă numărul donatorilor cunoaşte fluctuaţii, în sensul că mulţi dintre cei care vin să doneze cu regularitate mai pleacă din localitate, deci stocul de sânge poate cunoaşte o scădere sensibilă", a precizat Camelia Stoichiţescu, directorul Centrului de Transfuzii Galaţi.

Citit 1624 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Iunie 2012 15:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.