VIDEO Reţinut pentru "afaceri cu fetiţe"! Un tânăr a "produs" 100.000 de lei în jumătate de an

VIDEO Reţinut pentru "afaceri cu fetiţe"! Un tânăr a "produs" 100.000 de lei în jumătate de an
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean de 22 de ani a fost reţinut în urma unei descinderi a poliţiştilor de la Investigaţii Criminale, care aveau informaţii că într-un apartament închiriat din Galaţi se desfăşurau activităţi nu tocmai ortodoxe. În casa în care locuia Ionuţ P., anchetatorii însoţiţi de mascaţi de la trupele speciale au găsit mai multe telefoane mobile şi două laptopuri de care, se pare, tânărul se folosea pentru racolarea clienţilor pe care îi aducea în apartament pentru a fi "distraţi" de trei tinere cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, începând din luna ianuarie 2012 şi până în prezent, tânărul, cunoscut cu antecedente penale, prin publicarea de anunţuri la mica publicitate şi pe unele site-uri, a determinat trei tinere să practice prostituţia, obţinând în urma activităţii infracţionale aproximativ 100.000 lei", precizează cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pentru recuperarea prejudiciului, poliţiştii au pus sechestru pe un autoturism de lux, pe care Ionuţ abia şi-l cumpărase, la începutul lunii iunie.

Tânărul urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare prevenitvă pentru proxenetism, iar cele trei fete sunt cercetate pentru prostituţie.

Citit 5258 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Iunie 2012 14:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.