Au făcut o gaşcă şi s-au pus pe furat! Trei tineri au golit gospodării din două comune

Au făcut o gaşcă şi s-au pus pe furat! Trei tineri au golit gospodării din două comune
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproape jumătate de an au "zburdat" liberi trei tineri care au făcut ce au vrut în mai multe gospodării din comunele Pechea şi Cudalbi, fără ca poliţiştii să reuşească să le dea de urmă. În perioada februarie - mai 2012, doi localnici din Pechea au reclamat la poliţie faptul că le fuseseră prădate gospodăriile de persoane necunoscute, care le furaseră diverse bunuri. În urma investigaţiilor, poliţiştii de la Secţia 2 Smârdan au reuşit să prindă un fir care i-a condus la doi dintre suspecţi. Dan P., de 17 ani, din Umbrăreşti, şi Laurenţiu P., de 17 ani, din Pechea, au recunoscut, în faţa probelor administrate, că sunt autorii celor două furturi. Mai mult, l-au scos la iveală şi pe un al treilea complice, Victor D., de 15 ani, din Galaţi, împreună cu care au mai dat încă două lovituri, la Cudalbi.

"Cei trei au pătruns în curţile locuinţelor sau în garaje de unde au sustras scule electrice, radiocasetofoane, motorină de la un tractor şi un moped neasigurat", spune cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei trei minori sunt cercetaţi în libertate pentru furt calificat. Ei riscă între 1 şi 5 ani de puşcărie, dar pentru că sunt minori, pedepsele vor fi înjumătăţite.

Citit 2923 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iunie 2012 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.