Valentin Costea a renunţat la greva foamei

Valentin Costea a renunţat la greva foamei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanul care a intrat luni în greva foamei şi a protestat în faţa sediului Poliţiei a renunţat la protest.

Valentin Costea ne-a spus că după cele patru zile de grevă a foamei, a fost informat că Inspectoratul General al Poliţiei Române a declanşat o anchetă în legătură cu faptele semnalate, iar un reprezentant al Poliţiei din Galaţi i-a dat asigurări că se va face tot ce este posibil pentru rezolvarea urgentă a cazului.

"Am decis să renunţ la grevă. Am hotărât asta după ce am discutat cu domnul Ştefan Căpătan (n.r. şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi) care mi-a spus că poliţia va face tot ce este posibil pentru rezolvarea cazului meu.

În plus, am primit semnale că Inspectoratul General al Poliţiei Române a declanşat o anchetă în legătură cu faptele petrecute de-a lungul anchetei asupra cărora am atras atenţia când am început protestul", a declarat Valentin Costea.

Amintim faptul că Valentin Costea a intrat în greva foamei spunând că după ce, în luna octombrie a anului trecut, i-a fost furat microbuzul Mercedes Sprinter pe care îl achiziţionase în leasing pentru a efectua transport de persoane pe ruta Galaţi – Tecuci, poliţia nu a făcut mare lucru pentru rezolvarea cazului său. Mai mult, Costea a făcut trimiteri punctuale la anumiţi poliţişti despre care a spus că au cercetat superficial cazul.

În tot acest timp el a fost nevoit să plătească rate pentru că în microbuzul furat se aflau toate actele maşinii, inclusiv poliţa de asigurare.

Rămâne de văzut dacă protestul gălăţeanului va aduce o rezolvare mai rapidă a cazului.

Citit 1942 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.