Pază şi sport - Premianţi de ziua Poliţiei de Frontieră

Pază şi sport - Premianţi de ziua Poliţiei de Frontieră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Pe 24 iulie, poliţiştii de frontieră vor sărbători ziua instituţiei. Până la petrecere, însă, poliţiştii de frontieră au fost implicaţi de Asociaţia Sportivă Frontiera Galaţi în mai multe activităţi sportive. Astfel, în perioada 17-20 iulie, cei care de obicei au grijă de frontiera de stat au jucat, alături de colegii de la Poliţia Locală, I.S.U., Jandarmerie, Poliţia Transporturi şi Penitrenciar, volei, table, şah, tenis de masă şi fotbal.

Dacă poliţiştii de frontieră şi colegii lor de breaslă au avut şi o probă de atletism, pentru jurnalişti s-a pregătit câte o ţintă, şase cartuşe şi un pistol Glock, adică „Cupa presei la tir”. Trebuie să recunoaştem că la competiţie ne-a lipsit colega noastră Angela Ribinciuc, cunoscută de-acum ca un bun trăgător la ţintă. Chiar şi fără Angela, echipa "Vieţii libere" nu a plecat din poligon cu mâna goală. Colegul nostru Bogdan Codrescu a ţintit destul de bine şi a obţinut locul doi. Cel mai bun trăgător a fost Ciprian Şchiopeţ, de la Realitatea Tv. Onoarea fetelor a fost salvată de Petrica Dima (RTV), care s-a clasat pe locul al treilea.

Lista premianţilor

În urma activităţilor desfăşurate, toată lumea a primit diplome de participare, iar cei mai buni la fiecare categorie în parte au primit şi cupe sau medalii. Iată care sunt ocupanţii locului întâi la fiecare activitate în parte: George Decianu - ISU (atletism  100 m - sub 35 de ani), Cristian Onofrei - IJJ (atletism 1.000 m - sub 35 de ani), Adrian Bratu - ISU (atletism 100 şi 1.000 m - peste 35 de ani), Oneluş Botezatu - IJJ (tenis de masă), Gigi Stoian - IPJ (sah), Traian Adrian Mircea - SPF Galaţi (table). La sporturile pe echipe, titlurile au fost cucerite de Poliţia de Frontieră (minifotbal - peste 35 de ani) şi IPJ (minifotbal - sub 35 de ani). Trebuie remarcat că la activităţile mai sus menţionate au fost invitate şi cadrele în rezervă şi retragere, printre care s-a numărat şi fostul şef al Inspectoratului, Didel Bădărău, echipa lor cucerind titlul la volei.

Îi felicităm pe organizatori şi pe toţi participanţii, iar poliţiştilor de frontieră le dorim distracţie plăcută de ziua lor.

Citit 1601 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Iulie 2012 10:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.