De la nuntă, direct în secţia de votare!
Foto: Foto: Bogdan Nistor

De la nuntă, direct în secţia de votare!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Surpriză mare, azi dimineaţă, pentru membrii unei secţii de votare din cadrul Colegiului Naţional “Mihail Kogălniceanu” din Galaţi! O familie proaspăt formată, venită direct de la restaurantul la care şi-a sărbătorit nunta, a trecut peste oboseala acumulată în cursul nopţii şi a vrut cu tot dinadinsul să-şi exercite dreptul constituţional.

“Am spus că să începem de devreme, ca să ne meargă bine”, spune mireasa, extrem de vioaie, în ciuda faptului că n-a închis un ochi toată noaptea. Mirele, şi el extrem de proaspăt: „Mă scuzaţi, eu sunt în ciorapi pentru că azi-noapte pantofii mi-au rămas mici”, ne-a spus zâmbind, după care ambii s-u îndreptat spre secţia de votare.

Reprezentanţii secţiei au zâmbit când l-au văzut pe mire în ciorapi, dar n-au obiectat şi le-au dat celor doi însurăţei buletine de vot. Mai mult, la urne a venit şi naşul celor doi, care deşi era din Brăila, a votat fără probleme pe listele suplimentare. După ce au pus ştampilele pe opţiunile lor, mirii au chemat un taxi şi au plecat acasă.

Citit 1790 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iulie 2012 15:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.