Ciobanul taie bilete pentru Neurochirurgie

Ciobanul taie bilete pentru Neurochirurgie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 24 de ani din Fârţăneşti a ajuns la Urgenţe după ce, susţine el, a fost bătut cu parul de un coleg de stână. Acesta din urmă e cioban sadea, şi la propriu, şi la figurat. Fără tovarăşi ungureni sau munteni, s-a hotărât să-i frigă una în cap tânărului, baci moldovean ca şi el. 

„Tocmai terminasem nişte lucrări ca alpinist utilitar în Brăila şi nu puteam să stau acasă degeaba. Aşa că m-am dus la stână. Abia am ajuns pe la ora nouă seara şi un coleg cioban, mai vechi decât mine în meserie, m-a lovit cu o ghioagă în cap. Cred că îi era frică să nu îi iau locul. Mi-am pierdut cunoştinţa şi am rămas aşa mai bine de o oră. Când mi-am revenit puţin, am sunat la 112 şi ambulanţa m-a adus aici”, a declarat Ovidenie Alexandru, internat acum în serviciul de Neurochirurgie al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Are capul spart şi un ochi umflat. N-a scăpat ieftin deloc, dar probabil că se putea şi mai rău. Va rămâne în grija medicilor până când starea de sănătate îi va putea permite să se întoarcă acasă. Nu şi la stână, sperăm noi!

Citit 1062 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.