Explozie la Turnarom: Un angajat a ajuns în stare gravă la spital (UPDATE)

Explozie la Turnarom: Un angajat a ajuns în stare gravă la spital (UPDATE)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 12.10 - Pacientul urmează să fie preluat de un elicopte

Un elicopter este aşteptat să aterizeze în câteva minute la Poliţia de Frontieră Galaţi pentru a-l prelua pe muncitorul rănit în cursul acestei dimineţi în urma exploziei de la SC Turnarom. Bărbatul, care prezintă arsuri grave, este în continuare în stare critică şi va fi, cel mai probabil, supus unor intervenţii chirurgicale la Spitalul de Arşi din Bucureşti.


Un angajat al Turnarom a ajuns în stare gravă la spital în cursul acestei dimineţi, după ce un cuptor din incinta societăţii a explodat. Potrivit personalului medical al SMURD, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, este în stare extrem de gravă, el prezentând arsuri pe o suprafaţă mare din corp.

 

În acest moment pacientul se află în camera de stabilizare a Spitalului Judeţean, iar medicii iau în calcul transferarea lui cu un elicopter la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Din primele informaţii se pare că în incinta societăţii Turnarom a avut loc o explozie a unui cuptor şi a unui transformator, flăcările produse în urma incidentului cuprinzându-l pe angajatul care era în apropiere.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 2014 ori Ultima modificare Vineri, 03 August 2012 12:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.