Începând cu 2013, o călătorie cu maxitaxi ar putea costa doi lei

Începând cu 2013, o călătorie cu maxitaxi ar putea costa doi lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Operatorii gălăţeni se plâng că le este tot mai greu să facă faţă costurilor ridicate pe care le implică transportul local de persoane şi se gândesc serios să ceară majorarea preţului biletului de călătorie. Prim-vicepreşedintele Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), Silviu Cârlan, ne-a declarat că ultima majorare a tarifului de călătorie a avut loc în noiembrie 2010, când Consiliul Local a aprobat preţul de 1,50 de lei. Chiar şi atunci propunerea lui a fost de majorare a preţului la 1,74 de lei, dar aleşii locali nu au acceptat şi au impus tariful actual de 1,50 lei.
Cert este că, în prezent, Silviu Cârlan este în discuţii cu colegii lui operatori de transport pentru a solicita CL ca, de la 1 ianuarie 2013, preţul unei călătorii cu maxitaxi să fie de 2 lei. Rămâne de văzut dacă toţi operatorii din transportul local de persoane vor agrea această propunere şi dacă aleşii îi vor da curs atunci când solicitarea va ajunge pe mesele lor.

Citit 2349 ori Ultima modificare Vineri, 03 August 2012 11:36

4 comentarii

 • postat de valy t.
  Sâmbătă, 04 August 2012 14:03
  eu m-am mutat recent din Galati la Ploiesti si vreau sa va spun ca se poate trai si fara maxi taxi, doar cu mijloacele de tranport de la transurb, aici e doar ratp-ul si e f ok. Acolo e o mare tiganeala......
  0
  0
  Raportează
 • postat de stefan
  Sâmbătă, 04 August 2012 12:53
  asa este.Nu se dau bilete, soferii fura,ca si patronii lor.Nu declara decat f. putin.De ce sa creasca preturile? Noi cum sa platim?Nu dau drumul la aer conditionat ca sa nu consume mult, e un adevarat jaf. Sa se faca mai multe controale si sa vezi cum se potolesc.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gig_bodrusa
  Vineri, 03 August 2012 12:23
  Sa faca transportul 2 lei...3 lei.....ca sa nu se mai urce lumea in lazile lor pe roti.
  Si sa dispara cu totii....ca oricum la cum merge economia Galatiului, in cel mult 3 ani nu vor mai avea pe cine sa transporte pentru ca populatia orasului se va injumatati.
  Cum arata sistemul de trasnport cu maxi-taxi acum.....mai bine s-ar desfiinta.
  Vara mori de cald, nu ai aer, soferii merg cu viteza melcului doar pentru a mai agata vreo doua persoane la semafor
  .Si uite-asa mai bine faci cu tramvaiul 10 minute pana la piata decat 25 de minute cu maxi-taxi!
  0
  0
  Raportează
 • postat de anonima
  Vineri, 03 August 2012 12:22
  pai cum asa doi lei? soferii fura la greu.de ce nu puneti in maxi taxi aparate de compostat si sa se faca mai multe controale?sa vedeti voi atunci cati bani o sa se adune la bugetul galati .asa ceva se practica in iasi. pai soferii din galati de maxi taxi sunt intelesi intre ei cat sa declare cat fac pe zi. si mai si vorbesc intre ei cand au calatori..macar sa se fereasca de calatori ca nu se stie niciodata cine este in maxi taxi.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.