Flagrant la pepeni pe strada Odihnei din Tecuci

Flagrant la pepeni pe strada Odihnei din Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru bărbaţi din Tecuci au dat de belea în timpul unei partide de aprovizionare cu pepeni de pe ogorul altcuiva. Indivizii, cu vârste cuprinse între 18 şi 36 de ani, au fost observaţi "la lucru" chiar de proprietarul bostanei. Văzând că intruşii încărcau de zor pepeni într-un atelaj, omul a fugit într-un suflet să ceară ajutor şi nu departe de locul întâmplărilor, strada Odihnei, s-a întâlnit cu un echipaj mixt format dintr-un poliţist şi un jandarm. 

"Deplasându-se pe strada Odihnei din municipiul Tecuci, în zona terenurilor agricole, patrula de ordine şi siguranţă publică a observat un atelaj hipo plin cu pepeni şi care era însoţit de patru persoane de sex bărbătesc. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoanele au sustras, de pe proprietatea reclamantului, cantitatea de 578 kg pepeni", a precizat cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Cei patru tineri s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat. Ei au ajuns pe mâna poliţiştilor din Tecuci care vor să verifice dacă aceştia nu se fac vinovaţi şi de alte fapte similare rămase cu autor necunoscut.

Citit 1446 ori Ultima modificare Luni, 13 August 2012 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.