Un octogenar din Lupele a fost snopit în bătaie de un sexagenar

Un octogenar din Lupele a fost snopit în bătaie de un sexagenar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un octogenar din localitatea Lupele a trăit un coşmar în urma unui drum pe care l-a făcut la moară, la finele săptămânii trecute. Ghiţă Grosu, de 87 de ani, povesteşte că a mers la moară ca să macine câţiva saci cu grâne, împreună cu un vecin, de 68 de ani. La întoarcere, prietenia celor doi avea să degenereze în bătaie, în momentul în care octogenarului i-ar fi căzut din buzunar portofelul cu bani.

"Eram în căruţă şi mi-a picat portofelul. Aveam 300 de lei, iar vecinul meu l-a văzut şi l-a luat. Când i-am zis să mi-l dea înapoi a început să mă lovească. Mi-a dat peste faţă, peste cap. M-a pocnit până mi-a dat jos şi dinţii din gură", se plânge victima.

În urma acestei întâmplări nefericite, bătrânul a ajuns la Spitalul de Urgenţă, unde a fost internat la Neurochirurghie din cauza multiplelor traumatisme pe care le are la nivelul feţei şi capului. Ghiţă Grosu este hotărât să-şi scoată certificat medico-legal pentru a-l da în judecată pe cel care l-a bătut.

"Poliţiştii au făcut primele cercetări şi în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale vor decide încadrarea juridică a faptei", a precizat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Citit 982 ori Ultima modificare Marți, 14 August 2012 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.