Sârghi are nasul rupt şi fractură de pomete! Vezi ce spun medicii despre starea fotbalistului

Sârghi are nasul rupt şi fractură de pomete! Vezi ce spun medicii despre starea fotbalistului
foto: Sorin Pana
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Starea fotbalistului Cristian Sârghi este stabilă, au precizat medici la 12 ore după ce jucătorul a ajuns în stare gravă la urgenţe, în urma unei ciocnirii cu Sergiu Costin la ultima fază a meciului Oţelul - CFR Cluj. La camera de gardă, Sârghi a fost evaluat de o echipă complexă de medici mai ales că, se pare, fotbalistul ar fi la cea de-a patra comoţie cerebrală suferită pe terenul de fotbal. Inventarul leziunilor a relevat faptul că sportivul are fracturi la nas şi la unul dintre pomeţi, dar, spun medicii, important este în primul rând ca pacientul să fie în regulă din punct de vedere neurochirurgical.

"Pacientul este internat în serviciul de Neurochirurgie şi a fost evaluat de o echipă complexă de medici. Este stabil hemodinamic şi are o stare generală satisfăcătoare. Pentru moment nu se impune o intervenţie chirurgicală, dar situaţia se poate schimba oricând în funcţie de evoluţia generală", a precizat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Medicii susţin că Sârghi va avea nevoie în viitor de intervenţii de reconstrucţie a parţilor afectate. Potrivit acestora, deocamdată nu se pune problema transferării fotbalistului într-o altă unitate medicală.

Citit 1963 ori Ultima modificare Marți, 14 August 2012 12:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.