"Nebunii" şoselelor, arşi în trafic. Vezi ce amenzi au primit vitezomanii în cadrul acţiunii TISPOL

"Nebunii" şoselelor, arşi în trafic. Vezi ce amenzi au primit vitezomanii în cadrul acţiunii TISPOL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Săptămâna care abia s-a încheiat a fost una de foc, la propriu şi la figurat, pentru şoferii din judeţul Galaţi. Conducătorii auto care nu au fost „consemnaţi” la domiciliu de temperaturile de peste 40 de grade Celsius şi au fost nevoiţi să plece la drum au avut prilejul să se întâlnească la orice pas cu echipajele de la Poliţia Rutieră, ieşite în stradă în număr mare, în cadrul unei acţiuni de depistare a vitezomanilor.

„Recolta” de şoferi care au călcat prea tare pedala de acceleraţie nu a fost deloc slabă, în judeţul Galaţi fiind depistaţi peste 700 de conducători auto grăbiţi. „În cadrul acţiunii derulate la nivel naţional în perioada 20-26 august, au fost aplicate 741 de sancţiuni contravenţionale şi au fost ridicate 12 permise de conducere. Totodată, poliţiştii rutieri au constatat 12 situaţii de încălcare a prevederilor Codului Rutier, cazuri în care au fost întocmite dosare penale”, a precizat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Valoarea amenzilor aplicate în perioada amintită este de circa 50.000 lei.

Potrivit poliţiştilor de la circulaţie, vârful neregulilor în trafic a fost atins în weekend, când 329 de şoferi s-au ales cu sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 35.000 de lei, majoritatea pedepselor fiind aplicate pentru depăşirea limitei de viteză.

Citit 1695 ori Ultima modificare Luni, 27 August 2012 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.