Trenurile de Tg. Mureş vor fi anulate temporar
Foto: Foto: Bogan Codrescu

Trenurile de Tg. Mureş vor fi anulate temporar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trenurile InterRegio care circulă pe distanţa Galaţi - Târgu Mureş şi retur vor fi anulate marţea viitoare, a anunţat CFR Călători. "În data de 4 septembrie 2012 vor fi anulate trenul IR 1870/-1, în relaţia Galaţi - Ghimeş - Siculeni - Târgu Mureş, şi trenul IR 1871/-2, în relaţia Siculeni - Ghimeş - Galaţi (pe distanţa Târgu Mureş - Siculeni circulă trenul IR 1646)", se arată în comunicatul remis de companie.

Garniturile vor fi anulate pentru a permite efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între haltele Lunca de Sus şi Lunca de Mijloc din judeţul Harghita.

Tot din cauza unor lucrări la calea ferată, trenurile IR 1937 şi 1938, care circulă în relaţia Cluj Napoca - Oradea şi retur, vor fi anulate timp de o lună, începând de vineri, 31 august, până la 30 septembrie.

Citit 1710 ori Ultima modificare Miercuri, 29 August 2012 17:30

1 comentariu

 • postat de Tudor
  Joi, 30 August 2012 11:18
  Eu nu am inteles de ce aceste trenuri se opresc la Tg Mures, cand normal trebuiau sa continuie pana la Cluj. Ce asa mare interes este Tg. Mures, spre deosebire de Cluj? Foarte scazut, va spun eu, deoarece l-am vazut in Barbosi venind cu doua vagoane gol. Apoi se plang ca nu au calatori. Daca acesta s-ar fi dus pana in municipiul Cluj Napoca cu siguranta ar fi avut mai multi calatori. Culmea, ca sa te duci in Cluj Napoca trebuie sa iei spre Iasi, apoi fac schimb si ocolesti toata tara, iar ca sa te duci cu asta pana in Tg Mures, nu ai nici un schimb pana in Cluj, e pus total aiurea. Cand o sa scapam de creierele de gaina din CFR?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.