Tragedie pe DN 25, cu un mort şi patru răniţi

Tragedie pe DN 25, cu un mort şi patru răniţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teribil accident de circulaţie între localităţile gălăţene Piscu şi Independenţa! Ieri, în jurul orei 13,30, în impactul frontal dintre două autoturisme, o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte patru sunt rănite. Primele cercetări de la faţa locului demonstrează că în accident au fost implicate două maşini care circulau din direcţii opuse.

Subcomisarul Viorel Cojocaru, de la Poliţia Rutieră Galaţi explică: „Camionul B 76 SKU circula dinspre Galaţi spre Tecuci, pe Drumul Naţional 25. Şoferul camionului, acum în stare de şoc, a declarat că a văzut că, dinspre Piscu, din contrasens, se apropia un autoturism Renault, cu numere de Franţa (716616 CER 31) - maşina îndreptându-se spre comuna Independenţa. Renault-ul a început să meargă şerpuit, a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal cu autocamionul.

În urma impactului, un tânăr de 19 ani, pasager în Renault, a decedat pe loc, alte patru persoane fiind rănite - una dintre ele aflându-se în stare foarte gravă”.

De la medicul Angel Trifan, medic coordonator SMURD Galaţi, aflăm că tânărul internat în stare gravă este în comă, nu respiră singur şi are multiple leziuni la plămâni, ficat şi splină.

„În maşină mai erau o fată în vârstă de 16 ani, care a suferit leziuni uşoare şi un băiat de 13 ani, cu un traumatism cranio-cerebral minor. Şoferul Renaultului a fost transportat cu o ambulanţă care venea dinspre Tecuci”.

Au fost câini în Renault?

„Toţi cei cinci ocupanţi ai Renault-ului au avut de suferit. Vorbim despre o victimă decedată şi o altă persoană rănită grav. Trei răniţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei din Galaţi”, a declarat locotenentul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Din primele informaţii, se pare că în Renault se aflau şi doi câini care ar fi început să se bată, distrăgându-i în acest fel atenţia şoferului. Cadavrele animalelor au fost şi ele găsite la locul faptei.

„Renault-ul a fost avariat în proporţie de 99 la sută. Pasagerii erau toţi gălăţeni”, mai spune subcomisarul Cojocaru.

Circulaţia a fost oprită temporar pe Drumul Naţional 25, în zona producerii accidentului, până la eliberarea carosabilului.

Citit 6923 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.