Pescari amatori deveniţi contrabandişti: 4.400 de ţigarete confiscate la frontieră

Pescari amatori deveniţi contrabandişti: 4.400 de ţigarete confiscate la frontieră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de Frontieră din cadrul Sectorului Folteşti au oprit pentru control pe raza localităţii Tămăoani, un autoturism Dacia condus de Costel L., de 45 de ani. În maşină se mai afla, ca pasager, Gabriel B., de 23 de ani.

„În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în rezervorul autoturismului 4.400 de ţigarete marca Winston (220 de pachete), cu timbru de acciză Republica Moldova. Persoanele au declarat că în cursul zilei au fost la pescuit sportiv la râul Prut şi au găsit ţigaretele pe malul râului, hotărând să le ascundă în autoturism pentru a le putea transporta la domiciliu”, ne-a explicat comisarul Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Ţigările, în valoare de 988 de lei, şi autoturismul, în valoare de 1.500 de lei, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră. Cei doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cauza urmând a fi anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.      

Citit 1419 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Septembrie 2012 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.