Carnagiul de la Şendreni, provocat de un şofer fără permis!

Carnagiul de la Şendreni, provocat de un şofer fără permis!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Potrivit poliţiştilor, tânărul de 30 de ani care a ucis sâmbătă doi oameni şi a rănit alţi patru nu deţine permis de conducere eliberat de autorităţile române

Evenimentul în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi patru au fost răniţi, s-a petrecut sâmbătă după-amiază, din cauza imprudenţei unui şofer care conducea o maşină înmatriculată în Anglia. Bărbatul în vârstă de 30 de ani, din Independenţa, se afla într-un Ford cu volanul pe partea dreaptă cu alţi trei consăteni, doi tineri de 23 de ani şi o fată de 16 ani şi veneau spre Galaţi. Pe teritoriul comunei Şendreni, şoferul a vrut să facă o depăşire deşi nu avea vizibilitate şi a intrat pe contrasens. A lovit frontal un Ford Focus care se îndrepta spre Tecuci. În urma impactului, cei doi ocupanţi ai maşinii care circula regulamentar, respectiv şoferul, de 19 ani, din Brăila, şi un bărbat de 31 de ani, din Piscu, au murit, iar tinerii aflaţi în maşina înmatriculată în Anglia au fost răniţi.

"Au fost transportaţi la spital, fiind răniţi grav, şoferul maşinii cu numere de Anglia, pasagerul din stânga faţă precum şi un tânăr aflat pe bancheta din spate. O fată de 16 ani care stătea în braţele pasagerului din stânga a fost rănită uşor. Din verificări nu a rezultat că şoferul maşinii vinovate ar avea  un permis de conducere şi cu atât mai puţin unul eliberat în România, el chiar negând că s-ar fi aflat la volan", a precizat subinspectorul Iulian Matei, de la Poliţia Rutieră Galaţi.

Cazul a fost preluat de Secţia Drumuri Naţionale din cadrul IPJ Galaţi. Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar dacă se stabileşte că a condus fără carnet, poate fi cercetat şi pentru această infracţiune.

Citit 6432 ori Ultima modificare Duminică, 09 Septembrie 2012 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.