Ofiţerii de la Economic şi cei de la Investigaţii Criminale au descins la centrele de colectare. Vezi ce au mai urmărit poliţiştii!

Ofiţerii de la Economic şi cei de la Investigaţii Criminale au descins la centrele de colectare. Vezi ce au mai urmărit poliţiştii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Parte a unei serii mai ample de acţiuni menite să combată violenţa stradală, dar şi activităţile economice ilicite, descinderile făcute de poliţişti în dimineaţa zilei de 13 septembrie au vizat 21 de centre de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase, precum şi identificarea unor suspecţi de comiterea unor infracţiuni cu violenţă. Potrivit conducerii IPJ, punctele de colectare care au avut prioritate pe lista poliţiştilor de la Investigare Fraude, Investigaţii Criminale, Ordine Publică, Serviciul Rutier, sprijiniţi de jandarmi, au fost acelea din preajma platformei siderurgice, dar nu au lipsit nici cele din zona Barierei Traian.

Pentru a verifica dacă în aceste firme activităţile de achiziţii se derulează în conformitate cu legea, anchetatorii au ridicat sute de documente. "Aceste documente vor face obiectul unor verificări contabile. Cu aceeaşi ocazie au fost legitimate 53 de persoane, iar şapte au fost conduse la secţiile de poliţie pentru amprentare. Printre persoanele identificate, poliţiştii Biroului Urmăriri au identificat şi un urmărit internaţional, dar şi o persoană pe numele căreia exista un mandat de arestare preventivă, ambii fiind încarceraţi în arestul IPJ Galaţi", explică cms. Dănuţ Lefter, şeful IPJ Galaţi.

Nici poliţiştii de la Rutieră nu au stat cu braţele încrucişate, ei aplicând nu mai puţin de 286 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea pietonilor care au traversat neregulemantar. Poliţiştii de la Circulaţie şi cei de la Ordine Publică vor continua acţiunile şi în zilele ce urmează, ei urmărind cu precădere abaterile rutiere şi combaterea infracţiunilor stradale comise cu violenţă.

Citit 1880 ori Ultima modificare Vineri, 14 Septembrie 2012 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.