Început de an şcolar cu ghinion: Elevă ajunsă la spital din cauza unei bănci
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Început de an şcolar cu ghinion: Elevă ajunsă la spital din cauza unei bănci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru o elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Naţional „C. Negri”, începutul anului şcolar a fost cu ghinion. Fata a ajuns ieri la urgenţe, la Spitalul de Copii, cu piciorul sângerând, după ce o colegă a căzut cu tot cu scaun peste ea.

„O elevă s-a aşezat pe scaunul care a cedat la punctele de sudură şi a căzut cu tăblia peste talpa piciorului colegei ei de bancă. Fata lovită s-a speriat, pentru că-i curgea sânge şi a plecat cu verişoara ei la spital. Aici a fost bandajată şi i s-a recomandat să stea acasă trei zile, pentru a vedea dacă se umflă sau nu. La radiografie nu s-a descoperit că piciorul ar fi rupt”, spune directoarea liceului, Andra Ionescu.

Este inadmisibil ca asemenea incidente să aibă loc într-o şcoală unde elevii ar trebui să se afle în siguranţă. Directoarea susţine că se va face anchetă pentru a vedea dacă cel care a reparat scaunele este vinovat şi dacă i se va aplica o sancţiune. Andra Ionescu a mai afirmat că şcolile nu au fonduri şi nici nu au voie să achiziţioneze mobilier nou, iar incidentul neplăcut ar trebui să dea de gândit autorităţilor îndreptăţite să ia măsuri.

Cazul i-a şocat pe părinţii elevilor de la Pedagogic, care ne-au scris şi ne-au cerut să solicităm în numele lor măsuri urgente.

Citit 2110 ori Ultima modificare Luni, 17 Septembrie 2012 22:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.