Firmă din Vânători, prădată de propriii angajaţi

Firmă din Vânători, prădată de propriii angajaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au furat în două zile bunuri de 25.000 de lei şi au reuşit să scape de ele în timp record! La finele săptămânii trecute, trei tineri din Galaţi i-au dat serioase bătăi de cap administratorului unei societăţi comerciale, lăsându-l fără două maşini foarte scumpe de fasonat fier beton şi alte materiale, depozitate în punctul de lucru de pe raza comunei Vânători. Nicuşor H., de 41 de ani, a cerut ajutorul poliţiei când a observat dispariţia bunurilor, oamenii legii constatând, la faţa locului, că hoţii acţionaseră ca la carte, tăind lacătul halei în care se aflau maşinile. În urma investigaţiilor, suspecţii au fost depistaţi, însă nu şi bunurile, care fuseseră între timp vândute.

"Octavian N., de 24 ani, Năstase G., de 22 ani, ambii angajaţi ai societăţii respective şi Sorin D., de 35 ani, toţi din Galaţi şi cu antecedente penale, au pătruns prin tăierea lacătului în hala societăţii, de unde au sustras bunurile respective, transportându-le în municipiu cu autoutilitara celui din urmă. Bunurile au fost vândute unui bărbat în vârstă de 35 ani din Galaţi, de la care au fost recuperate în proporţie de 80%", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei trei suspecţi au ajuns în arestul poliţiei, procurorii luând decizia să îi reţină pe bază de ordonanţă. Ei urmează să fie prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Citit 2238 ori Ultima modificare Marți, 18 Septembrie 2012 23:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.