ÎN EDIŢIA DE MÂINE: Mafia imobiliară, în vizorul "Vieţii libere"

ÎN EDIŢIA DE MÂINE: Mafia imobiliară, în vizorul "Vieţii libere"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de mâine, cotidianul „Viaţa liberă” lansează o serie de dezvăluiri incendiare, în exclusivitate, despre mafia imobiliară de la Galaţi. După cum veţi avea ocazia să citiţi într-o pagină specială din ziarul de joi, 20 septembrie 2012, escrocheriile grupării Boldea nu sunt decât o parte din jaful generalizat care s-a întâmplat la Galaţi în privinţa afacerilor cu terenuri cu statul.

În linii mari (detalii şi probe zdrobitoare veţi găsi în ziarul de mâine), este vorba despre modul cum o serie de firme private din Galaţi au „teleportat” nişte pârloage (în valoare de câteva mii de euro) din extravilanul unei comune din nordul judeţului în intravilanul localităţilor Galaţi şi Vânători. Aceste din urmă terenuri (unele situate în buricul târgului), au fost cedate de stat prin ordin de prefect şi valorează peste 40 de milioane de euro.

Avem speranţa că instituţiile statului se vor sesiza în urma dezvăluirilor şi probelor prezentate (cum spuneam: zdrobitoare!) şi că vor aplica legea fără ezitare. Rămâneţi aproape. Merită!

Citit 2057 ori Ultima modificare Marți, 18 Septembrie 2012 23:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.