Bătaie, noaptea la şosea…

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce-i drept, nu e o idee prea bună să o iei la picior pe lângă un drum naţional, în puterea nopţii.  S-a convins de asta un gălăţean de 46 de ani care plecase pe jos dinspre Independenţa spre Piscu. Deşi a avut ambiţie, nu i-a fost dat să se simtă bine la destinaţia spre care plecase, din cauză că, între timp, a ajuns la spital.

„La un moment dat, a oprit în faţa mea o maşină, din care au coborât vreo trei indivizi. Unul m-a întrebat pe unde poate să ajungă la un service auto. Nici n-am apucat bine să-i răspund, că m-au şi luat la bătaie. Dacă ar fi fost numai unul, mă mai tăvăleam eu cu el, dar aşa….”, îşi aminteşte bărbatul, internat acum în serviciul de Chirurgie Toracică a Spitalului de Urgenţă. 

„A fost internat un bărbat care a fost victima ospitalităţii comunale.  În timp ce mergea pe marginea drumului a frânat un automobil, din care au coborât trei bărbaţi zdraveni, care l-au asezonat cu un picior în torace, suficient de zdravăn ca să fie internat, în falcă şi în ochi.

Întrucât românul e cinstit, nici măcar nu l-au jefuit. Este o probă care în Italia ne-ar incrimina. La noi, se înscrie în normalul românesc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, dr. Nicolae Bacalbaşa.

„Victima nu a depus, încă, plângere. Dacă o va face, se vor lua măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Cristina Tatulici.

Citit 1286 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.