Spaţiu verde devastat: Batjocură publică pe bani privaţi
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Spaţiu verde devastat: Batjocură publică pe bani privaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Borduriada, faza pe Galaţi, face victime neaşteptate. Unul dintre puţinele spaţii verzi din oraş a fost devastat, culmea, pe bani publici. Parcul despre care vorbim se afla la intersecţia străzii Bucovinei cu străzile Poşta Veche şi Războieni. Reabilitat în urma cu aproximativ un an din fonduri exclusiv private, parcul a fost transformat într-un adevărat depozit de materiale de construcţii. Vinovată se face firma care se ocupă de reabilitarea liniei de tramvai de pe strada Bucovinei, care a găsit de cuviinţă să folosească spaţiul verde după bunul plac.

"Au venit acum o săptămână, au adus bordurile aici si au plecat. Stiu că o firmă a refăcut parcul acesta acum vreun an. E păcat, pentru că era frumos", a spus Mariana Durgoiu, o femeie ce locuieşte chiar vizavi de fostul parc.

Oficialii Primăriei Galaţi habar nu aveau de această problemă până în momentul în care le-a fost solicitat un punct de vedere din partea cotidianului "Viaţa liberă". În urma acestei solicitări, municipalitatea a trimis o echipă în teren pentru a vedea exact ce s-a întâmplat în zonă. Conform datelor oferite de biroul de presă al Primăriei Galaţi, în urma rezultatelor verificărilor se vor lua măsuri împotriva celor vinovaţi.

Citit 2391 ori Ultima modificare Marți, 25 Septembrie 2012 11:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.